dinsdag 26 april 2016

Bureaubladmeldingen Gedeelde bestanden in Chrome

Per mail ontving je reeds (indien de 'deler' dat had aangeduid) mails over met jou gedeelde bestanden (of verzoeken om toegang).

Sinds vandaag zie je in Drive een boodschap met de vraag of je hiervan ook meldingen/pop-ups wil krijgen in je scherm.

(Alleen als je werkt met Chrome, niet in Edge, Mozilla, Safari, ...)

De pop-up zal verschijnen:
- als iemand een bestand met je deelt;
- als iemand toegang wil tot een bestand van jou.

Zo ziet de boodschap er uit, klik op 'inschakelen' indien je ze wil ontvangen.


Bevestig bovenaan het scherm met 'toestaan'.


Indien iemand iets met je deelt, krijg je volgende boodschap.


Je kan de meldingen te allen tijde uitschakelen via instellingen > meldingen.